"50 anys fent mercat", tertúlia de l'Arxiu Municipal de Granollers per descobrir i compartir història del Mercat de Sant Carles (17 de desembre, 18 h, Can Jonch)

Vinculada a l'exposició instal·lada a la planta baixa de l'Ajuntament, a la plaça de la Porxada, 6

12 de Desembre 2018
+
Mercat de Sant Carles, 1970. Foto de Joan Mas / Arxiu Municipal de Granollers

 

La darrera trobada de l'any de Les tertúlies de l'Arxiu és una bona oportunitat per conèixer i explicar vivències i anècdotes relacionades amb el mercat municipal de la ciutat. En aquesta ocasió, amb motiu del 50è aniversari del Mercat de Sant Carles, que també motiva el Document del mes i la mostra fotogràfica "El mercat municipal. De la Porxada a Sant Carles", de l'Arxiu Municipal de Granollers (AMGr).

Us recordem que aquesta tertúlia tindrà lloc el proper dilluns, 17 de desembre, a les 18 h, a Can Jonch. Centre de Cultura per la Pau (c. del Rec, 19). Una vegada més, a partir de testimonis del tema proposat, "50 anys fent mercat". En aquesta trobadaJoan Portet, Esperança Puigoriol, Ferran Rodriguez i Josep M. Viaplana. I, novament, il·lustrada amb una selecció d'imatges dels fons de l'AMGr. Tot plegat, amb l'objectiu de descobrir i compartir més història local en primera persona. 

Com és habitual, la tertúlia de l'Arxiu és oberta a tothom qui vulgui conèixer o bé, compartir experiències relacionades amb el tema proposat.

 Us hi esperem!