Si teniu fotos antigues de places de la ciutat, poden formar part de l'exposició de l'Arxiu

Només cal donar-les o deixar-les per reproduir i les incorporarem a la pantalla instal·lada a l'inici de la mostra, a l'Ajuntament

05 de Febrer 2014
+
Part de l'exposició "Places amb història", amb la pantalla al fons

Fins al 21 de febrer, podeu visitar l'actual exposició de fotos de l'Arxiu, “Places amb història”, a la planta baixa de l'Ajuntament (pl. de la Porxada, 6). Per tant, encara sou a temps de participar-hi: com és habitual, si teniu fotos vinculades al tema de la mostra, les podem incorporar a la pantalla instal·lada a l'inici de l'exposició. Només cal que les doneu o les deixeu per reproduir a l'Arxiu Municipal de Granollers (c. de Sant Josep, 7, soterrani, a/e: arxiu@ajuntament.granollers.cat, telèfons 93 842 67 62 i 93 842 67 37).

En aquesta mostra, podeu veure 14 fotos antigues de 13 places de la ciutat amb història, a excepció de la plaça de la Porxada, que mereix una exposició específica. Són espais públics que s'identifiquen amb destacats capítols de la història local i que podem redescobrir amb les imatges més antigues que se'n poden trobar a l'Arxiu, dels anys 1880 al 1950.

D'altra banda, recordem que l'Arxiu Municipal continua encara una altra recollida específica de fotos. En aquest cas, amb motiu de la commemoració del 75è aniversari del bombardeig del 39.

Esperem la vostra participació!