Programació especial de l’Arxiu Municipal de Granollers (AMGr) per commemorar el Dia Internacional dels Arxius

Document del mes, nova trobada de Les tertúlies de l’Arxiu i Portes obertes i mostra de documents a l’entorn d’entitats i associacions de la ciutat

05 de Juny 2018
+
Programa de mà de la programació de l'Arxiu Municipal de Granollers pel Dia Internacional dels Arxius 2018

L’AMGr ha iniciat la commemoració del 9 de juny, el Dia Internacional dels Arxius, amb la publicació del Document del mes. En aquesta ocasió, d’una entitat històrica de Granollers, la Societat Coral Amics de la Unió, perquè, aquest any, la mostra de documentació de l'Arxiu amb motiu d’aquesta commemoració serà relacionada amb les entitats i associacions granollerines. 

La programació de l’Arxiu Municipal de Granollers pel Dia Internacional dels Arxius 2018 continuarà de l’11 al 13 de juny, amb aquestes activitats:

  • dilluns dia 11 (17.30 h, Can Jonch, c. del Rec, 19), Les tertúlies de l’Arxiu: «Tot parlant del mestre Ruera», amb els testimonis d’Anna Maria Piera i Pilar i Rosa Ruera

  • dimarts i dimecres dies 12 i 13 (d’11 a 14 hores i el dia 13, també de 16 a 18 hores, Arxiu Municipal de Granollers, c. de Sant Josep,7), Portes obertes i mostra de documents de l’AMGr, a l’entorn d’entitats i associacions de la ciutat.

Així, doncs, programació especial de l'Arxiu Municipal de Granollers per celebrar el Dia Internacional dels Arxius, instaurat pel Consell Internacional d’Arxius (CIA/ICA) en commemoració de la fundació d’aquest organisme, l’any 1948, a París. Un any més, coincidint amb la programació simultània d’activitats als arxius, per difondre la nostra tasca. 

Imatge de la programació de l'Arxiu Municipal de Granollers pel Dia Internacional dels Arxius 2018 / AMGr (Cliqueu-la per veure’n el cartell) 

(A la foto superior, el músic Josep M. Ruera al costat del seu piano l'any 1971. Fotografia de Joan Mas / Fons Ajuntament de Granollers / AMGr. A les fotos inferiors, mostra de documents del Dia Internacional dels Arxius 2017 / AMGr)