Primer catàleg de cassets i més fotos del Fons Ferran Salamero de l'Arxiu Municipal de Granollers, en aquest web

També, informació actualitzada sobre els documents d'aquest fons personal

30 de Març 2017
+
Alguns cassets i documents del Fons Ferran Salamero / AMGr

L'Arxiu Municipal de Granollers (AMGr) posa a l'abast de qualsevol persona interessada els més de 300 enregistraments en bon estat del Fons Ferran Salamero, un cop digitalitzats per garantir-ne la conservació. Es tracta de gravacions diverses sobre temes d'interès històric, que havien ingressat a l'AMGr en cassets, com a part d'aquest fons. Per facilitar-ne la consulta a l'Arxiu, us presentem el primer Catàleg de cassets per cronologia.

Coincidint amb aquesta nova publicació, l'Arxiu també ha ampliat la quantitat d'imatges d'aquest fons -ara, més de 400- que podeu consultar i descarregar-vos al portal de l'Arxiu Fotogràfic i n'ha actualitzat la Descripció i els catàlegs de documents (per cronologia i per Quadre de classificació). Hi podeu accedir des de la pàgina del Fons Ferran Salamero, en aquest web.  

La documentació que constitueix aquest fons personal (1909-2001) és notablement variada perquè el productor, Ferran Salamero i Colomina, va dur a terme activitats diverses. Hi destaquen, periodisme i negocis.