Novetats a l'Arxiu Fotogràfic: «Dones i treball al segle XX» i «La plaça de la Corona»

Respectivament, amb motiu del Primer de Maig i de la nova exposició fotogràfica de l'Arxiu Municipal de Granollers instal·lada a l'Ajuntament fins al 12 d'agost

27 d'Abril 2016
+
«La plaça de la Corona» a l'Arxiu Fotogràfic i una foto de la mostra d'imatges «Dones i treball al segle XX» (veieu la Galeria de fotos)

L'Arxiu ha incorporat dues noves mostres d'imatges al portal de l'Arxiu Fotogràfic, on ja hi podeu consultar més de 2.700 imatges de la ciutat.

Ara, podeu cercar-hi «Dones i treball al segle XX»: més de 100 imatges de dones amb diferents oficis i professions. Són fotografies d'Antonio Alcalde, Branguli, Josep M. Carreras, Pere Cornellas, Mercè de Bufí, Pere Espaulella, Ramon Ferrandis, Francesc Gorgui, Joan Guàrdia, Xavier Guasch, Joan Mas, Santamaria Paredes, Jordi Pey, Lluís Tintó i Toni Torrillas, a més d'autors desconeguts, de fons i col·leccions de l'Arxiu Municipal de Granollers. Amb aquesta mostra, l'Arxiu participa en la commemoració del Primer de Maig.

A més, també hi podeu cercar «La plaça de la Corona»: més de 300 fotos d'un emblemàtic espai públic de la ciutat, com a complement de la nova exposició fotogràfica de l'Arxiu. Recordem, una selecció d'imatges de l'Arxiu Municipal del final del segle XIX als anys 70, fotos d'Antonio Alcalde, Joan Guàrdia, Postius, Lucien Roisin, Lluís Tintó i Tomàs Torrabadella i d'autors desconeguts, que podeu visitar a l'Ajuntament de Granollers (pl. de la Porxada, 6, planta baixa). L'Ajuntament presenta aquesta exposició juntament amb la propera Fira i Festes de l'Ascensió.