Novetats a l'Agenda de l'Arxiu Municipal de Granollers (AMGr), en aquest web

Ja podeu consultar-ne les activitats del juny, amb nova exposició, tertúlia i commemoració del Dia Internacional dels Arxius

14 de Maig 2019
+
Darreres incorporacions a l'Agenda de l'Arxiu Municipal de Granollers (http://www.granollers.cat/agenda/arxiu), amb informació actualitzada / AMGr

 

Una vegada més, a banda de les habituals trobades del Grup de treball de fotografia i del Taller de descripció de correspondència, l'AMGr ha organitzat una variada programació per al proper mes. 

A partir del 3 de juny -amb la publicació del Document del mes-, participarem en la commemoració del Dia Internacional dels Arxius, que inclourà una nova trobada de Les tertúlies de l'Arxiu (el 10 de juny) i portes obertes amb mostra de documents de l'Arxiu Municipal de Granollers (els dies 11 i 12 de juny). Tot plegat, vinculat a la Societat Coral Amics de la Unió, una associació amb fons cedit a l'AMGr (notícia relacionada).

A més, el 6 de juny, estrenarem exposició fotogràfica: "El Granollers de 1979" (recordeu: prorrogat el termini d'exposició de l'actual mostra, "La carretera").

Més informació:

Agenda de l'Arxiu

(A mitjan mes, en aquesta agenda, us avancem les activitats del mes següent i, en tot moment, hi podeu consultar actualitzacions d'informació, així com algun possible canvi d'horari o de data en la programació de l'Arxiu Municipal de Granollers)