Novetat al portal de l'Arxiu Fotogràfic: “El riu Congost, 1974”, fotos vinculades a l'actual exposició de l'Arxiu Municipal de Granollers

Properament, “Els oficis del tèxtil a Roca Umbert” i “TAC 1974-1986”

30 de Setembre 2015
+
Vista del portal de l'Arxiu Fotogràfic, on ja disposeu de 1.586 fotos de la ciutat / AMGr

  

Prop de 80 fotos més, d'una vintena d'autors, del Fons i la Col·lecció Ajuntament de Granollers de l'Arxiu Municipal. Aquesta mostra complementa l'actual exposició fotogràfica de l'Arxiu, “Granollers en la Transició”, que il·lustra com era la ciutat a finals del franquisme, entre els anys 1974 i 1979.

Les imatges del riu Congost incorporades ara són de Manuel Balcells, Joan Anton Ballbé, Lambert Botey, Miquel Camps, Josep Castells, Enrique Cuchi, Antoni Cumella, Lluís Diumaró, Pere Espaulella, Josep Farnés, Carlos Fuentes, Alfons Garcia, Jordi Icart, Antonio Martínez de Hoyo, Joan Miralles, Pere Pagès, Joan Parera, Jaume Riera, Joan Tintó i Josep M. Viaplana.

Properament, en aquest portal, publicarem dues mostres més d'imatges al vostre abast: “Els oficis del tèxtil a Roca Umbert” -una selecció de fotos amb motiu de les Jornades Europees del Patrimoni a Catalunya 2015- i “TAC 1974-1986”, dins la commemoració del Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual.