Prop de 1.500 usuàries i usuaris nous de la web de l'Arxiu Municipal de Granollers (AMGr) des del començament de l'any

Una mitjana de 300 més, cada mes, i, amb un alt percentatge de permanència

19 de Juny 2019
+

Des del gener i fins al maig d'aquest any, s'han registrat 1.496 accessos nous a la web www.granollers.cat/arxiu, de l'AMGr. És a dir, usuàries i usuaris que l'han consultada per primera vegada. A més, se n'ha comptabilitzat un increment constant, d'entre 244 i 350 usuaris nous més, cada mes. La xifra més alta, correspon al maig i, la més baixa (244), al febrer. Així, la mitjana mensual d'usuaris nous de la web de l'Arxiu Municipal de Granollers, en els primers cinc mesos del 2019, ha estat d'uns 300. 

El darrer mes, el percentatge d'accessos nous, respecte al total d'usuaris i usuàries d'aquesta web, ha arribat a prop del 60% (58,2%), dades a les quals correspon el gràfic de la Galeria de fotos. A més, de gener a maig, cap mes ha estat inferior al 52,8%.

Aquestes xifres esdevenen més positives tenint en compte l'alt percentatge de permanència, tant pel temps dedicat com pel nombre de pàgines visualitzades, en cada consulta realitzada en aquesta web (un mínim de 4 i, fins a 8 pàgines vistes). I, també, de permanència d'antics usuaris.

Tot plegat, se suma, doncs, al positiu balanç registrat en els darrers cinc anys, pel que fa a usuaris i usuàries de la web de l'Arxiu (recordem que, en aquest temps i fins al final de l'any passat, gairebé n'ha doblat el nombre < notícia relacionada).

Gràcies pel vostre interès!