Ara, més informació a la pàgina "Les exposicions de l'Arxiu", en aquest web

Amb les fotos, els vídeos i els fulls de sala de les mostres fotogràfiques de l'Arxiu Municipal de Granollers (AMGr), des del 2012

10 d'Abril 2019
+

 

Per facilitar-vos la consulta de les exposicions de fotos de l'AMGr, ara, també podeu veure'n més informació a la galeria de cada mostra, un cop finalitzat el termini d'exposició. Es tracta de publicacions d'interès de l'Arxiu Municipal de Granollers, fetes en aquest web, que complementen cada un d'aquests continguts.

Per tant, ja podeu evitar-vos, doncs, la cerca de documents i tertúlies relacionats, de l'AMGr (Documents del mes i Les tertúlies de l'Arxiu), així com, de les notícies i pàgines o, dels apunts d'agenda de l'Arxiu, al llarg dels set anys d'aquestes exposicions.

Ara, només consultant la pàgina "Les exposicions de l'Arxiu" i clicant-hi cada títol, en trobareu més informació, a la dreta, en cada galeria, amb els continguts ja habituals: les fotos exposades, els vídeos fotogràfics i els fulls de sala, incorporats a partir de l'exposició "Els inicis del futbol a Granollers".

  Les exposicions de l'Arxiu                                                                                            Recordeu: