Més de 200 entrevistes, a disposició de la ciutadania a l'Arxiu Municipal de Granollers

Hi podeu escoltar testimonis de fets d'interès històric vinculats a la ciutat, documents sonors i audiovisuals en format digital

20 de Maig 2015
+
Vista de la Base de dades de Fonts Orals, amb els projectes incorporats fins ara / AMGr

A més de consultar documentació diversa, a l'Arxiu, també podeu escoltar entrevistes de memòria històrica. En concret, els enregistraments en format digital fets, fins ara, a 210 testimonis, que integren la secció de Fonts Orals de l'Arxiu Municipal de Granollers (AMGr). Es tracta de documents sonors i audiovisuals que complementen la història de la ciutat perquè recullen vivències explicades en primera persona.

Des de l'any 2009, s'han incorporat 9 projectes a les Fonts Orals de l'AMGr, amb la gravació de relats del passat de Granollers. Entre d'altres, Les veus de la fàbrica. Roca Umbert Fàbrica de les Arts, Construcció de la memòria de la Guerra Civil a Granollers i Les tertúlies de l'Arxiu. També en formen part els projectes Migracions i Ciutadania. La història oral dins i fora de l'aula, Col·lecció de gravacions de testimonis, Dona'ns memòria, Memòria històrica dels barris de Granollers. Grup Primer de Maig, Els orfes de la Guerra Civil a Granollers i Junts Fem Barri: Dinamització comunitària als barris de Can Bassa, Can Gili i Sant Miquel.

Podeu escoltar les Fonts Orals de l'AMGr dins l'horari habitual de consulta de l'Arxiu Municipal de Granollers.

Calendari de l'AMGr de 2015