L'Arxiu Municipal prepara un nou any farcit d'activitats

Amb motiu de les festes de Nadal i de Cap d'Any, l'Arxiu serà tancat els dies 27, 30 i 31 de desembre

23 de Desembre 2013
+
... amb els millors desitjos de l'equip de l'Arxiu Municipal de Granollers

Un breu parèntesi després d'un any de consolidació i, també, de renovació de la programació pròpia, oberta a la participació ciutadana, que volem mantenir i millorar durant el 2014.

Acabem el 2013 amb la cinquena exposició fotogràfica de l'Arxiu -“Places amb història”- instal·lada a la planta baixa de l'Ajuntament (pl. de la Porxada, 6), un any després d'haver iniciat aquesta activitat, oberta a l'aportació d'imatges antigues de Granollers. Una participació essencial en els grups de treball de l'Arxiu -per identificar fotos i descriure documents- i, en Les tertúlies de l'Arxiu, el cicle que vàrem iniciar el mes de setembre per descobrir i compartir interessants capítols d'història local, viscuts en primera persona.

A partir del 2 de gener, l'Arxiu reprendrà l'horari habitual, per continuar atenent les teves consultes i per acollir, tractar, documentar i conservar imatges i documentació antiga, fons oberts, com sempre, a noves aportacions ciutadanes. També, per encetar un 2014 farcit d'activitats; més exposicions, més sessions de treball, més tertúlies..., que esperem que et puguin interessar.