L'Arxiu Municipal de Granollers (AMGr) presenta el catàleg del Fons Vimugrasa (1960-1989)

Ja es pot consultar la documentació de l'empresa pública que, a partir dels anys 70, va portar a terme la construcció i l'adjudicació d'habitatges a Can Bassa i a Can Mònic

29 de Novembre 2016
+
Algunes capses del Fons Vimugrasa, conservat en un dipòsit de l'Arxiu al carrer de l'Olivar / AMGr

L'AMGr ha fet el tractament arxivístic de la documentació de la societat mercantil Viviendas Municipales de Granollers, S.A. -coneguda com a Vimugrasa-, amb l'objectiu de posar-la a l'abast de la ciutadania. Aquest tractament ha consistit en organitzar i catalogar aquest fons documental. Fruit d'aquest treball, l'Arxiu Municipal de Granollers ha elaborat el Catàleg ordenat per Quadre de classificació i la fitxa descriptiva del Fons Vimugrasa.

Prop de 18 metres lineals de documents en paper conformen aquest nou conjunt de documentació, integrat als fons de l'AMGr.

El projecte Organització i catalogació del fons documental de l'empresa pública Vimugrasa de l'Arxiu Municipal de Granollers s'ha realitzat amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona, en el marc del Catàleg de serveis de l'any 2016, dins el programa Arxius municipals i patrimoni documental local de la Xarxa d'Arxius Municipals.