L'Arxiu Municipal de Granollers i Can Jonch commemoren el 80è aniversari de l'inici de la Guerra Civil

Una nova trobada de Les tertúlies de l'Arxiu, el 22 de novembre, obre aquesta programació

16 de Novembre 2016
+
Enterrament del primer milicià mort al front d'Aragó, 1936 / Fons Joan Font i Domènech / Arxiu Municipal de Granollers

«80 anys de l'inici de la Guerra Civil: vivències a Granollers (1936-1939)» és el tema de la propera tertúlia de l'Arxiu Municipal, programada per commemorar aquest aniversari. Serà, doncs, una tertúlia de memòria històrica per posar en comú records d'un període que va marcar la ciutat. En aquesta ocasió, avis i àvies que eren infants durant la guerra, explicaran com es va viure aquella època a Granollers.

Aquesta trobada forma part del cicle mensual Les tertúlies de l'Arxiu i tindrà lloc dimarts 22 de novembre, a les 17 h, a Can Jonch (carrer del Rec, 19), amb el testimoni de Dolors Traveria.

Com sempre, la tertúlia és oberta a la participació de qualsevol persona que vulgui descobrir o explicar-ne experiències pròpies, per contribuir a conèixer millor la nostra història. 

La programació local amb motiu del 80è aniversari de l'inici de la Guerra Civil continuarà el 26 de novembre i acabarà amb una activitat més de l'Arxiu Municipal de Granollers. En concret, amb la publicació del nou Document del mes: «Fotografies de l'enterrament a Granollers del primer milicià mort al front», a partir de l'1 de desembre, en aquest web.