L'Arxiu Municipal col·labora amb la nova sèrie de VOTV “El Vallès Feudal”

El proper divendres 8 d’octubre, a 2/4 de 9 del vespre, amb re-emissió a les 10, s’estrena a VOTV el programa El Vallès Feudal, una sèrie de 10 capítols, que repassarà sobre el terreny les empremtes de l’Època Medieval a la comarca.

05 de Octubre 2010
+

El programa està presentat pel periodista Rafa Navarro, amb la col·laboració d'historiadors de renom del Vallès i de la resta de Catalunya, com Jaume Oliver i Cinta Cantarell.

En un dels capítols es mostren documents de l'Arxiu Municipal de Granollers; entre d'altres el Llibre d'ordinacions de la Vila de Granollers,1418 – 1452, i una còpia (de 1614) d'un pergamí de l'any 1442. Aquests són una mostra del patrimoni documental que l'arxiu custodia i posa a disposició de totes les persones interessades en la recerca històrica.

Els arxius municipals, el de Granollers i els d'altres poblacions de la comarca, han realitzat al llarg de molts anys una gran tasca de conservació de documents i pergamins d'origen públic i privat, de gran riquesa i valor incalculable, que amb el treball dels investigadors ens ajuden a conèixer els fets i la manera de viure d'aquesta època, i que ara per mitjà d'iniciatives com la de Vallès Oriental Televisió (VOTV), arribaran en format de sèrie a casa nostra.

Pensem que pot ser de gran interès per a tothom. Us convidem a veure el programa!

 

També ho podeu veure a: www.votv.cat