L'actual exposició de fotos de l'Arxiu Municipal de Granollers ha rebut més de 5.200 visites durant el mes de desembre

La mostra s'ha pogut veure en cap de setmana i festiu dins la programació d'aquest Nadal

11 de Gener 2017
+
Alguns visitants d'aquesta exposició, desembre de 2016 / AMGr

El mes passat, l'Ajuntament ha comptabilitzat 5.249 visites a l'exposició «El palau olímpic i la transformació del seu entorn» i al pessebre institucional, que s'havia instal·lat just abans de l'accés a l'exposició.

La major part d'aquestes visites (4.899) s'ha fet els festius 6 i 8 de desembre, els caps de setmana dels dies 3 i 4, 10 i 11 i 17 i 18 de desembre i els dissabtes 24 i 31 de desembre, quan s'ha obert al públic, en horari de tarda (de 17 a 20 hores). La resta (350), s'han fet de dilluns a divendres, durant l'horari d'obertura de l'Ajuntament, com, habitualment, es pot visitar l'exposició de l'Arxiu Municipal de Granollers (AMGr).

Recordem que l'AMGr complementa la mostra fotogràfica amb més imatges a la pantalla instal·lada a l'inici de l'exposició -on s'incorporen fotos del tema de la mostra que pugui aportar la ciutadania- i, al portal de l'Arxiu Fotogràfic, on ja podeu consultar i descarregar-vos més de 6.400 imatges d'aquest i altres temes. A més, aquest gener, l'Arxiu hi ha vinculat el Document del mes.