Dilluns dia 9, tertúlia de l'Arxiu, amb motiu de les Jornades Europees del Patrimoni (JEP)

L'Arxiu Municipal de Granollers també dedica a les JEP el Document del mes i la nova mostra al portal de l'Arxiu Fotogràfic

04 de Octubre 2017
+
Interior del tríptic editat per les Jornades Europees del Patrimoni a Catalunya 2017 a Granollers

El proper dilluns, 9 d'octubre, a les 17 h i a Can Jonch, descobrirem més història local, en la nova trobada de Les tertúlies de l'Arxiu. En aquesta ocasió, a partir d'una imatge dels anys 40 de Granollers, la geògrafa Èlia Montagud mostrarà la situació de les fàbriques de la ciutat en aquella dècada i als anys 50 del segle passat i n'explicarà algunes dades que el públic participant podrà completar amb els seus records i vivències.

Aquesta és una de les activitats que l'Arxiu Municipal de Granollers ha programat amb motiu de les Jornades Europees del Patrimoni (JEP) a Catalunya 2017. Així, la tertúlia d'octubre forma part de la programació local, que inclou activitats de Roca Umbert Fàbrica de les Arts i del Museu de Granollers.  

A més d'aquesta trobada oberta a la participació ciutadana, l'Arxiu ha preparat una nova mostra d'imatges al portal de l'Arxiu Fotogràfic amb motiu d'aquesta edició de les JEP, a partir del 6 d'octubre. Des del mateix dia, podreu veure el nou Document del mes de l'Arxiu, també dedicat a aquestes Jornades.

 

 

 

Activitats incloses en l'Agenda de Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya