La nova exposició fotogràfica de l'Arxiu Municipal de Granollers, record d'una il·lusió col·lectiva

Des del 12 de setembre, a l'Ajuntament

04 de Setembre 2017
+
Part de la nova exposició fotogràfica de l'Arxiu / Arxiu Municipal de Granollers (AMGr)

En aquesta exposició, podreu veure fotos dels anys 1986 al 1992, dels fons de l'Arxiu d'Imatges de l'Arxiu Municipal de Granollers (AMGr), vinculades a la celebració de l'olimpíada de Barcelona'92 a la capital del Vallès Oriental, subseu de l'handbol. Un recorregut fotogràfic per la culminació d'un treball d'anys, des de la celebració amb motiu de l'elecció de la seu dels Jocs Olímpics del 1992, fins a la competició esportiva disputada al Palau d'Esports de Granollers, construït per a l'ocasió i que, a més, va marcar una transformació urbanística a la ciutat. Tot plegat, com a record i reconeixement de la il·lusió i la implicació amb què la nostra ciutat es va projectar al món per aquella cita olímpica, i sota el títol "Granollers, 25 anys dels Jocs Olímpics".

La visita inaugural a aquesta nova exposició fotogràfica de l'AMGr es farà el proper 12 de setembre. Des d'aquest dia i fins a l'1 de desembre, podreu visitar aquesta exposició tots els dies laborables, com és habitual, durant l'horari d'obertura de l'Ajuntament (plaça de la Porxada, 6).

A la imatge següent, responsables i voluntariat dels Jocs Olímpics amb la mascota, Cobi, al Palau d'Esports de Granollers el 30 de juliol de 1992 / Autor: Ramon Ferrandis / Fons Ajuntament de Granollers / AMGr

 Clicant aquesta imatge, vista de l'exposició, amb aquesta foto a primer terme: