L'Arxiu Municipal de Granollers (AMGr) tanca temporada d'activitats amb participació ciutadana

Fi de la programació del Taller de correspondència i del Grup de fotografia iniciada el setembre passat

03 de Juliol 2019
+
Imatges que identifiquen aquesta programació de l'Arxiu Municipal de Granollers / AMGr
Cartes de l'Ajuntament de Granollers de 1931 i 1932 i fotos de temàtica diversa dels anys 50 a 90. Aquesta ha estat la documentació dels fons de l'AMGr descrita, aquesta temporada (setembre de 2018-juny de 2019), amb la col·laboració de voluntariat de l'Arxiu Municipal de Granollers.
 
Una vegada més, la participació ciutadana ha estat fonamental per ajudar-nos a identificar més persones, llocs, fets i cronologia -entre altres aspectes-, en les imatges proposades al Grup de treball de fotografia de l'Arxiu. I, també, per descriure més correspondència municipal, rebuda i emesa a l'Ajuntament de Granollers fa anys. En aquest sentit, s'ha treballat al Taller de descripció de correspondència de l'Arxiu, dedicat a llegir i a sintetitzar aquestes cartes -darrerament, les dels anys 30-, tot descobrint què passava a la ciutat en aquell temps.
 
Les descripcions realitzades en ambdues activitats s'incorporen a l'Arxiu Municipal de Granollers per facilitar la recerca i la consulta pública d'aquesta documentació.