El projecte 'Les veus de la fàbrica' de l'Arxiu Municipal de Granollers (AMGr), al nou canal YouTube de Roca Umbert, f.a.

Fragments d'entrevistes a personal de l'antiga tèxtil, testimonis de la secció Fonts Orals de l'AMGr

10 de Juliol 2019
+
Vista del canal YouTube de Roca Umbert Fàbrica de les Arts de Granollers, amb entrevistes d'aquest projecte de l'Arxiu, presentades en 3 capítols / AMGr

Ara, al canal YouTube de Roca Umbert, f.a., podeu visionar part de les entrevistes realitzades a extreballadors i extreballadores d'aquesta antiga fàbrica de teixits agrupades en tres Capítols: Persones, Història i Seccions. A més, hi podeu accedir a llistes de reproducció dels testimonis recollits, sobre diversos aspectes de la factoria. Aquests vídeos formen part del projecte 'Les veus de la fàbrica. Roca Umbert Fàbrica de les Arts' del Fons Ajuntament de Granollers, i, per tant, dels testimonis de Fonts Orals de l'AMGr.

Des del canal YouTube de l'Arxiu Municipal de Granollers, podeu accedir al canal de Roca Umbert, f.a., a més de visionar altres continguts vinculats a l'activitat de l'AMGr. Recordem: els vídeos de Les exposicions de l'Arxiu, Les pel·lícules de l'AMGr Entrevistes a testimonis del bombardeig.

A l'Arxiu, entrevistes i fons documental

Els enregistraments de 'Les veus de la fàbrica' publicats en aquest canal ens ajuden a reconstruir la nostra memòria històrica, com la resta de testimonis de la secció Fonts Orals de l'AMGr.
 
Les gravacions completes d'aquest projecte vinculat a la història de Roca Umbert -unes 90 entrevistes- les podeu consultar a l'Arxiu Municipal de Granollers (tant al c. de Sant Josep, 7, com al c. de l'Olivar, 10, on hi ha l'Arxiu d'Imatges de l'AMGr). També hi podeu consultar el Fons Roca Umbert, un dels fons comercials i d'empreses de l'Arxiu.
 

Fonts Orals de l'AMGr