El 27 i el 29 d'octubre, projecció d'un curt dels fons de l'Arxiu Municipal de Granollers (AMGr) al Centre Cultural

Amb motiu del Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual

24 de Octubre 2017
+
Fotogrames del curtmetratge 'Què fer?' (1971), de Jordi Pagès / Arxiu Municipal de Granollers

Jordi Pagès, com a director i guionista, presentarà el film 'Què fer?' (1971), que l'AMGr ha escollit aquest any per commemorar la diada mundial del 27 d'octubre. Serà aquest divendres -Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual- a les 19 h, al Centre Cultural de Granollers (c. de Joan Camps, 1), en la primera sessió del Cineclub de l'Associació Cultural.  El curtmetratge es projectarà en aquesta sessió i, també, en la del mateix 27 d'octubre a les 22 h. Diumenge, dia 29, a les 19 h, se'n farà la darrera sessió, al Centre Cultural.

'Què fer?' és un curtmetratge dels fons de l'Arxiu Municipal de Granollers, de 10' 14'' de durada, produït i realitzat per Elan Diert Cooperativa de Films, amb Arian i Lambert Botey Prat com a càmeres. La pel·lícula original, de l'any 1971, es va filmar en 8 mm.

La programació de l'Arxiu pel Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual continuarà fins al 2 de novembre. Així, l'Arxiu Municipal de Granollers participa, un any més, en la difusió i el reconeixement mundial del valor del patrimoni audiovisual, a l'entorn de la commemoració del 27 d'octubre

Programació publicada a l'agenda del Coordinating Council of Audiovisual Archives Associations (CCAAA)