Dilluns 16 d'abril, Les tertúlies de l'Arxiu: "Anècdotes i records del carrer Girona" (18 h, Can Jonch)

Trobada vinculada a l'actual exposició fotogràfica de l'Arxiu Municipal de Granollers (AMGr), a l'Ajuntament

10 d'Abril 2018
+
Imatge del cartell d'aquesta tertúlia: Vista del carrer Girona nevat (1962). Autor: Joan Caballeria / Col·lecció Ajuntament de Granollers / Arxiu Municipal de Granollers

Eulàlia Canadés, Joaquim Garriga i Núria Soto seran els testimonis de la nova tertúlia de l'Arxiu organitzada per compartir i descobrir història local a partir de vivències personals. En aquesta ocasió, està dedicada a un dels principals eixos viaris de Granollers, amb motiu de la mostra d'imatges dels fons de l'AMGr exposada des del mes de febrer: "Carrer Girona, de la via a l'asfalt". Així, doncs, complementarem aquest recorregut fotogràfic per l'evolució d'un barri de la ciutat a partir d' "Anècdotes i records del carrer Girona" explicats en primera persona, que ens ajudaran a conèixer millor la seva transformació al llarg dels anys.

Com és habitual, la trobada és oberta a qualsevol persona interessada en el tema proposat o que vulgui aportar-hi el seu testimoni.

Us esperem a Les tertúlies de l'Arxiudilluns 16 d'abril, a les 18 h, a Can Jonch. Centre de Cultura per la Pau (c. del Rec, 19).