S'ha presentat l'ambulància destinada al cicle formatiu d'emergències sanitàries de l'EMT

Una donació de l'empresa VL TRANSPORT SANITARI, SL, que estarà a disposició d'aquest alumnat a partir del proper curs

24 de Novembre 2010
+

"Una eina imprescindible per a aquesta formació pràctica". El director de l'Escola Municipal de Treball (EMT) de Granollers, Antoni Vicente, ha qualificat així el vehicle de transport sanitari urgent presentat aquest matí al pati del centre. Es tracta d'una ambulància que l'empresa VL TRANSPORT SANITARI, SL, posarà a disposició dels alumnes del cicle formatiu de grau mitjà d'emergències sanitàries a partir del proper curs. És un vehicle totalment equipat per completar les classes pràctiques d'aquest alumnat.

Aquesta donació és un dels acords previstos al conveni de col·laboració establert entre VL TRANSPORT SANITARI, SL, i l'IES EMT. Aquest conveni ha permès que, des d'aquest curs, s'imparteixi el nou cicle formatiu a l'EMT. De moment, 1r curs, amb 30 places. L'any que ve, s'hi impartirà 1r i 2n curs d'aquest cicle formatiu de grau mitjà.

Durant la presentació del vehicle, el gerent de VL TRANSPORT SANITARI, SL, Sergi Vicente, s'ha mostrat especialment satisfet amb aquest acord de col·laboració. Sobretot, perquè "Granollers té un paper estratègic en l'àmbit del transport sanitari urgent", un paper que es reforça amb la formació especialitzada iniciada al setembre a l'EMT. En aquest sentit, l'alcalde de Granollers, Josep Mayoral, president del Patronat de l'IES EMT, ha recordat que aquesta formació és fruit de la feina del Consell de la Formació Professional i l'Ocupació de Granollers i que, novament, es demostra la necessitat de col·laboració entre els àmbits públic i privat, en benefici mutu.

També han assistit a aquesta presentació José Luís Rama, director tècnic de VL TRANSPORT SANITARI, SL, i Pietat Sanjuán, regidora d'Educació de l'Ajuntament de Granollers.