Reconeixements especials per celebrar el dia del patró de la Policia Local

Amb la presència de membres d'altres cossos i forces de seguretat que actuen a la ciutat

27 de Setembre 2010
+

Representants municipals han reconegut l'acció de 28 agents de la guàrdia urbana de Granollers. Tots, per haver realitzat una -i, en alguns casos, més d'una- actuació destacada, durant el darrer any, en un total d'onze intervencions policials. Aquest fet ha merescut un reconeixement especial, coincidint, un any més, amb la celebració oficial del dia del patró de la Policia Local.

Com és habitual, a més, s'ha aprofitat per donar la benvinguda als nous agents -en aquesta ocasió, 5- i per fer un especial comiat col·lectiu a qui hi acaba la seva vida laboral. Aquest any, un únic guàrdia urbà, que s'ha jubilat, a qui s'ha reconegut una llarga trajectòria i dedicació a la Policia Local.

En aquest acte, l'alcalde de Granollers, Josep Mayoral, ha expressat la seva confiança en els agents com a persones essencials per construir una ciutat amb la convivència, la cohesió i el civisme com a valors fonamentals. Segons l'alcalde, una ciutat encara de més qualitat, tot i els difícils moments actuals.

Per la seva banda, el regidor de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil, Juan Manuel Segovia, ha resumit la seva intervenció amb quatre paraules: “felicitats, ànims, disculpes i gràcies”. Respectivament, per aquestes quatre raons: per la dedicació del col·lectiu, per les crítiques que han d'encaixar, per ser utilitzats en crítiques a la seva feina i pel suport rebut.

La celebració institucional de Sant Rafael, que és el 29 de setembre, s'ha fet aquest dilluns a la Sala d'actes de la Comissaria de la Policia Local de Granollers. Hi han assistit membres d'altres cossos i forces de seguretat, que actuen a la ciutat amb els 93 agents de la Policia Local de Granollers.