Quatre joves becats porten a terme projectes innovadors a la ciutat durant nou mesos

Agents Innovadors és un programa pilot treballat des del Pla Estratègic per agents socials. Els quatre joves rebran una beca 12.600 euros, cadascun.

08 de Octubre 2018
+
D'esquerra a dreta: Nerea Granado, Yolanda Jiménez, Laia Boixader i Armand Jordana.

Laia Boixader, Armand Jordana, Nerea Granado i Yolanda Jiménez són els quatre joves que han aconseguit la beca del programa d’Agents Innovadors que prové del Pla Estratègic de Granollers, i és fruit de les necessitats detectades en el Foment de l’activitat innovadora.

Les persones becades han de desenvolupar i testar un projecte durant la seva fase de definició i posada en marxa, amb l’acompanyament de tècnics municipals. El programa es complementa amb una formació que consisteix entre d’altres, en accions relacionades amb la creació d’empreses o la gestió i coordinació de projectes empresarials/personals, i la motivació personal i professional.

El projecte s’ha de desenvolupar durant 9 mesos, ha començat l’1 d’octubre i finalitza el 30 de juny de 2019 i que culminarà amb una presentació pública.

Els projectes presentats abarquen les temàtiques de l'audiovisual, la mobilitat, l'assessorament nutricional i el mentoring intergeneracional

Laia Boixader, de 23 anys, ha presentat el projecte «Impuls de la producció audiovisual a Granollers» en el qual pretén «situar Granollers en el mapa audiovisual de Catalunya, i atraure rodatges». El seu tutor serà el Gerent de Granollers Audiovisual, Josep Maria Codina.

Armand Jordana, de 23 anys, ha presentat el projecte: «El futur dels sectors de la mobilitat a Granollers» que inclourà els canvis tecnològics aplicats a la mobilitat. El seu tutor serà el director dels Serveis de Manteniment de Ciutat i Mobilitat, Josep Lluis Castell.

Nerea Granado, de 28 anys, ha presentat el projecte «Mentoring intergeneracional» que vol potenciar el coneixement de la gent gran perquè es converteixi en mentora de les persones joves. Aprofitant la seva experiència i motivant un envelliment actiu. El seu tutor és el coordinador àrea d’Acció comunitària i Benestar Social, Francesc Martínez, qui també farà de tutor de Yolanda Jiménez, de 25 anys, que ha presentant el projecte «Assessorament nutricional» emmarcat detectar les necessitats nutricionals que pot tenir la població a partir de 60 anys.