Millorar la Formació Professional, principal repte del Consell de la FP de Granollers

La Formació Professional avui, aquí. És el títol de la primera Jornada del Consell, que ha comptat amb la presència de la consellera de Treball, Mar Serna.

04 de Novembre 2010
+

Amb l'objectiu de donar a conèixer el Consell de la Formació Professional i el seu treball en la promoció de la FP a la ciutat s'ha celebrat la primera jornada d'aquest Consell que ha estat inaugurada per la consellera de Treball, Mar Serna, que ha remarcat l'aposta per la innovació, la creativitat i la formació com elements claus per millorar la formació professional i avançar, sumant esforços, per adaptar-se a les necessitats dels nous temps.

El Consell de la Formació Professional i l’Ocupació de Granollers és un òrgan consultiu establert com a plataforma de consens i participació per establir una línia de cooperació entre el sistema educatiu i el sistema productiu, que gestioni un pla territorial per a la transició a la vida activa i un pla territorial per a la formació professional, amb voluntat d’integrar totes les plataformes existents. Al Consell hi ha representats tots els agents que treballen en el territori, en el món de la formació professional: administracions, agents socials i entitats empresarials, i la comunitat educativa.

L'alcalde de Granollers, Josep Mayoral, ha parlat del Consell de la Formació Professional “com l'ens necessari per trencar les rigideses del sistema tradicional de la FP que treballa amb l'objectiu d'interaccionar plegats, administracions, professionals i sindicats, en projectes clars de formació.”