Mataró-Maresme Digital i Vallès Oriental Televisió signen un conveni de col·laboració per intercanviar producció audiovisual

Els programes s'estrenen la setmana vinent

27 de Setembre 2010
+

Granollers i Mataró tornen a compartir projectes, en aquest cas del món audiovisual. Els alcaldes dels dos municipis han signat, aquest dilluns 27 de setembre, un nou acord de col·laboració que permet intercanviar producció audiovisual que es materialitza a través de Mataró-Maresme Digital i Vallès Oriental Televisió. Joan Antoni Baron, alcalde de Mataró i president de Mataró-Maresme Digital, SLU i Josep Mayoral, alcalde de Granollers i president de Vallès Oriental Televisió, SLU, han signat un acord a través del qual els espectadors de les dues televisions podran veure dos programes que tracten temes de les dues comarques. Aquest és un nou pas en la voluntat de compartir i treballar en xarxa i  transversalitat des de Granollers i Mataró. A l'acte de presentació han assistit el director de Vallès Oriental Televisió, Albert Jordana; el director de Mataró-Maresme Digital, Joan Catà, i el director general de la Xarxa de Televisions Locals, Marc Melillas.

“El Diari de la Música i C-60” són els dos programes que produiran Mataró-Maresme Digital i Vallès Oriental Televisió respectivament fruit del conveni de col·laboració entre les dues societats. Neix d'aquesta manera un primer intercanvi de producció audiovisual entre Mataró-Maresme digital i Vallès Oriental Televisió que tenen la voluntat de treballar conjuntament i intercanviar producció  basada en la informació, la participació, el servei i la proximitat. L'emissió compartida d'aquests dos programes marca l'inici d'una col·laboració, que es pot  prorrogar fins al 2012.

El diari de la Música

Mataró-Maresme Digital produirà El diari de la Música, un programa que s'adreça al públic de les dues comarques i que basa el seu contingut en informació i agenda musical, amb una durada d'uns 25 minuts i s'emetrà un cop per setmana. 
 
C-60

Vallès Oriental Televisió produirà C-60, una sèrie de quatre reportatges d'actualitat adreçat a públic del Vallès Oriental i del Maresme amb una durada d'uns 25 minuts i s'emetrà un cop per setmana.