Inauguració del nou gimnàs d'esportistes del Club Natació Granollers

Amb aquest pavelló s’aconsegueix realitzar un salt qualitatiu en els entrenaments i en la pràctica d’aquesta modalitat esportiva. De la mateixa manera, amb aquest nou edifici l’entitat guanya d’altres espais destinats a diferents usos socials.

21 de Setembre 2010
+

Aquest dimarts 21 de setembre s'ha inaugurat el nou gimnàs d'esportistes. El pavelló està situat a la zona d’estiu de les instal·lacions esportives -a tocar del Parc municipal de Lluís Companys-, i compta amb una superfície d’uns 1.100 metres quadrats. La instal·lació acull la sala de gimnàstica amb tots els aparells d’aquesta disciplina i uns vestuaris (planta baixa) i un espai polivalent (primera planta).

L’acte va reunir gairebé un centenar de persones i va comptar amb la presència de l’alcalde de Granollers Josep Mayoral, el regidor d’Esports Josep Maria Junqueras, el president de la Federació Catalana de Gimnàstica Xavier March, i el president del Club Natació Granollers Josep Maria Mas.

La construcció d’aquest pavelló va néixer a partir d’una iniciativa liderada pel Club (en col·laboració amb la Secretaria General de l’Esport i Ajuntament de Granollers), per tornar a ubicar la secció de gimnàstica dins les instal·lacions del CNG després que a mitjans de 2003 es veiéssin obligats a ser reubicats en altres instal·lacions de la ciutat per falta d’espai.

Les obres han tingut un cost de gairebé un milió d’euros que ha cobert en un 90% el Club Natació Granollers amb l’ajuda de la Secretaria General de l’Esport, que ha aportat 130.000 euros. Amb tot, el Club també està pendent de la Federació Catalana de Gimnàstica i la Secretaria General de l’Esport per poder renovar l’equipament esportiu i adequar-lo a la pràctica de gimnàstica artística d’elit.

La secció de gimnàstica artística del Club serà la major beneficiada d’aquesta construcció. Actualment té més de 110 gimnastes entrenant cada setmana (entre masculí i femení), cinc dels quals estan en formació al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat i tres més estan en seguiment de tecnificació. D’entre ells, destaquen Sara Montore i Adrià Alonso, qui fins i tot han participat aquest any a l’Europeu júnior de Birmingham, quedant entre els 10 primers d’Europa.