"Estela i el ratpenat argentat", segona aventura de la petita investigadora del Museu de Ciències Naturals

En aquesta ocasió, el grup de científics anirà fins al Pirineu a la recerca d'una nova espècie de ratpenat a Catalunya

20 d'Abril 2020
+
El Museu de Ciències Naturals de Granollers ja ha penjat al seu web i a Facebook la segona aventura d'Estela, la nena investigadora que ajuda els científics de la Tela a resoldre alguns enigmes de la natura. En aquesta ocasió, la història transcorre prop del Pedraforca, on els científics busquen una espècie de ratpenat que habita als països del nord d'Europa. Després d'hores de treball i paciència, el grup veurà recompensades les hores de feina.
 
L'Estela és el personatge que personifica l'exposició permanent del MCN, titulada, "Tu investigues!" i que explica en format visual i planer les 4 línies de recerca del museu: papallones, petits mamífers, amfibis i ratpenats. L'objectiu és despertar la curiositat dels infants i de tota la família per conèixer i saber més coses sobre la ciència i la natura. 
 
 El segon capítol de la sèrie, "Estela i el ratpenat argentat", es publica tot sencer per facilitar el seguiment de la història als nens i nenes. L'equip que ha dissenyat l'activitat posa a disposició del públic tot el relat i el material  imprimible complementari (fitxes, dibuixos, mapes, retallables) des del primer dia, perquè es pugui anar treballant durant una o dues setmanes. La propera aventura de l'Estela es publicarà el 4 de maig.