Canvi de pany gratuït a les dones víctimes de violència de gènere

Granollers és la primera ciutat catalana que signa aquest acord

27 de Març 2017
+

L’Ajuntament de Granollers s’ha convertit en la primera ciutat catalana que signa un acord amb la Unión de Cerrajeros de Seguridad (UCES) per prestar el servei de canvi de pany del domicili conjugal de la dona en situació de víctima de violència masclista. 

El Centre d’Informació i Recursos per a  Dones (CIRD) vol facilitar el canvi de panys del domicili conjugal d’aquelles dones que hagin estat víctimes de violència masclista i que es trobin sota l’empara de mesures judicials de protecció. 

La Federación Unión de Cerrajeros de Seguridad desenvolupa aquest servei sense cap cost; incloent tot el material, mà d’obra i desplaçament del professional, garantint que el nou pany serà de similars característiques a l’anterior.

“Aquest acord és un pas que marca el camí de la lluita contra la violència masclista, que necessita de la solidaritat de tothom. Voldríem que aquest exemple serveixi per a altres entitats, que, com el col·lectiu dels serrallers, dona servei a les persones que s’ho estan passant malament” ha manifestat l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral, en el decurs de l’acte de signatura.

La Federación Unión de Cerrajeros de Seguridad desenvolupa des de fa anys aquest servei en altres  municipis. Granollers és la primera ciutat catalana que signa aquest acord.