200 alumnes participen a les cooperatives escolars

Els productes que cada projecte es vendran al mercat del dijous 25 de maig

26 d'Abril 2017
+
La trobada de les cooperatives, dilluns 24 d'abril al matí
La trobada de les vuit cooperatives escolars a Roca Umbert, aquest dilluns al matí, ha servit per intercanviar experiències entre els cooperativistes. Són 200 nens i nenes de 5è i 6è de primària que aquest curs han participat al projecte Cultura Emprenedora a l'Escola. Amb l'objectiu d'incrementar la creativitat, la innovació i l'esperit emprenedor. El projecte, impulsat per la Diputació de Barcelona, aposta pel model cooperatiu com a filosofia empresarial de base, perquè aporta un sistema de gestió democràtica i participativa i reforça una vessant de responsabilitat social. Per això, el procés de creació, organització i gestió d'una cooperativa a l'escola té la finalitat de fomentar l'esperit emprenedor que ajudi a adquirir valors, habilitats i capacitats com competència lingüística, cultural, social i ciutadana, matemàtica i competència en el coneixement i la interacció amb el món físic.
Durant el curs lectiu, l'alumnat aprèn a posar en marxa un projecte d'emprenedoria, a gestionar un microcrèdit i a produir petits articles que després vendran al mercat del dijous 25 de maig al centre de la ciutat. 
 
Les escoles Lledoner, Granullarius, Salvador Llobet, Mestres Montaña han constituït les 8 cooperatives escolars, que són:
Nom cooperativa
Beautgra
Més Món 2006
Power Kids
We kids MM
Magiclarius
Llobetmania
Cel
Comofi
Escola
Granullarius
M.Montaña
Lledoner
M.Montaña
Granullarius
S.Llobet
Lledoner
S.Llobet