La Xarxa de Centres Cívics de Granollers proposa una desena d'activitats familiars, dins el programa "Fes-te l'Estiu"

De tipus lúdic, gastronòmic i artístic, es plantegen com una opció de lleure per als vespres de juliol

01 de Juliol 2011
+

La Xarxa de Centres Cívics ha preparat diverses activitats obertes dins de la programació "Fes-te l'Estiu" per a aquest mes de juliol: una desena de propostes que tindran lloc als centres cívics o les places properes, de tipus lúdic, gastronòmic i artístic, presentades com una opció de lleure per al públic familiar.

Dimarts que ve, 5 de juliol, els aficionats a fer i degustar tapes estan convidats a participar al concurs que es farà al Centre Cívic Jaume Oller, a les 7 de la tarda (cal apuntar-s'hi abans, al centre cívic o a http://www.granollers.cat/centrescivics).  El "musiclown" Antoniu s'ocuparà de l'animació.

Dijous, 7 de juliol, de 6 a 8 del vespre, hi haurà una activitat de jocs gegants dels cinc continents a la plaça de Joan Oliver del barri de Can Bassa. L'activitat permetrà descobrir la cultura, l'educació i com es diverteixen a altres indrets del món.

El mateix dijous, l'àvia Remei, la popular cuinera de Mataró, tancarà el projecte culinari Passa'm la recepta, al Centre Cívic Palou. Entre 6 i dos quarts de 8 del vespre, parlarà de la cuina tradicional catalana i explicarà els seus secrets per elaborar un plat d'estiu. L'àvia Remei és autora de diversos llibres (La cuina de l'àvia Remei, L'àvia Remei talla el bacallà,...) i és contertuliana en programes de ràdio i televisió. Per participar a aquesta activitat, és convenient inscriure's abans (tel. 93 879 24 69).

L'endemà divendres, 8 de juliol, la proposta és de tipus escènic. De 9 a 11 de la nit, el Centre Cívic Nord acollirà un improshow, un espectacle que es va fent sobre la marxa amb les propostes del públic. La companyia Bruixes Teatre assumirà el repte de crear aquesta obra teatral espontània.

El dijous 14 de juliol, els nens i nenes estan convidats a ser espectadors del cinema més petit del món. La caixeta de llumins és un espai per somiar, crear i experimentar al voltant del món audiovisual. L'activitat començarà a les 5 de la tarda a la plaça de Sant Miquel.

L'endemà divendres, 15 de juliol, de 7 a 9 del vespre, el Centre Cívic Can Bassa acull un sopar intercultural amb classe oberta de country, a càrrec de l'entitat Tot Country Granollers. Sota el títol Sabors de Can Bassa, la proposta consisteix a trobar-se i a intercanviar receptes entre els participants i veïns, de cultures i orígens diversos.

El dijous 16 de juliol, l'AV Can Bassa organitza una festa de l'escuma nocturna, a les 10 de la nit, a la plaça de Joan Oliver.

La setmana següent, el dimecres 20, a les 6 de la tarda, una altra proposta gastronòmica, aquest cop, al Centre Cívic Nord. L'equipament organitza una master class de cuina sobre com elaborar una paella per a una colla. Després, es podrà tastar el resultat. L'activitat tindrà l'acompanyament del musiclown Antoniu.

I tancarà el programa d'activitats una proposta de dansa, Les mil i una nits de Can Gili, una exhibició i classe oberta de dansa oriental que tindrà lloc en aquest equipament, el divendres 22 de juliol, a dos quarts de 8 del vespre, a càrrec de l'associació Oyuni.

Tota aquesta programació ha comptat amb la col·laboració de les entitats de les juntes de centre de la Xarxa de Centres Cívics.