Veredicte de la Junta Avaluadora de les Beques "Memorial Josep Homs”

Plenament femení, en la 15a edició de la convocatòria municipal dedicada al geògraf granollerí Josep Homs i Corominas

28 de Juny 2012
+

Aquest any, totes noies; tant les guanyadores com les suplents del veredicte de les beques d'estudi “Memorial Josep Homs”. Les alumnes de l'Escola Municipal de Treball (EMT) que les han aconseguit són: Susana Fernández Chadily (que vol estudiar biologia humana), Carla Romero Requena (que vol estudiar traducció i interpretació), Sandra Pérez Olalla (en aquest cas, ciències biomèdiques) i Aina Bellet Coll (ella, medicina). Les suplents són, per aquest ordre, Júlia Martínez de Riba (que vol estudiar medicina) i Helena Casal i Plana (ella, fisioteràpia). Aquest és el veredicte de la Junta Avaluadora d'aquesta 15a edició del Memorial, que homenatja Josep Homs i Corominas (1954-1997), reconegut geògraf granollerí que va ser professor de l'EMT i director del Pla Estratègic de Granollers. El veredicte es va fer públic ahir al vespre, durant l'acte de cloenda del curs 2011-2012 de l'EMT, que va comptar amb la participació de l'actor David Janer. Un any més, també van assistir-hi l'alcalde, Josep Mayoral, i la regidora d'Educació, Pietat Sanjuán.

Amb aquesta convocatòria anual, l'Ajuntament de Granollers contribueix a la matrícula universitària d'estudiants del darrer curs de cicle formatiu de grau superior i de 2n de batxillerat de l'EMT que hi destaquen pel seu expedient, vàlua i implicació acadèmics. L'aportació municipal per a cada beca és de 500 euros.

En aquesta ocasió, la Junta Avaluadora de les Beques "Memorial Josep Homs" l'han integrat Pere Gabern, representant del Consell de Formació Professional de Granollers; Antoni Vicente i Mariano Ojuel, respectivament, director i exprofessor de l’IES Escola Municipal de Treball; Manel España, representant de la Unió Empresarial Intersectorial, i Fina Martí, vídua de Josep Homs, com a secretària.