Un miler d'alumnes participen a l'activitat "Miniatures per la Pau"

Aquest matí a la Porxada, amb l'animació del grup El Tramvia Blanc

31 de Maig 2013
+

Un miler d'alumnes han participat aquest divendres al matí a la Porxada en l'activitat "Miniatures per la Pau", emmarcada en el programa que commemora el 75 aniversari del bombardeig de Granollers.
Els nens i nenes de 4t  de primària de totes les escoles de la ciutat, els nois i noies dels centres oberts, del Projecte Nouvinguts, de l'Escola Montserrat Montero i alumnes de l'Escola d'Adults han confeccionat mòbils de grues de paper en record de la història de la Sadako, una nena japonesa que va morir l'any 1955 de leucèmia pels efectes de les bombes de la 2a Guerra Mundial.

Durant l'activitat, de 10 a 12 del matí, els participants han llegit els seus desitjos de pau i han mostrat la manualitat de paper que portaven feta de l'escola. El grup granollerí El Tramvia Blanc ha acompanyat amb la seva música tot el matí, amb una actuació en què les cançons de pau han estat el fil conductor. Al migdia s'ha fet la lectura del Manifest Vila Oberta a la Pau. Els mòbils de grues han quedat penjats a l'interior de la Porxada perquè tothom els pugui veure, durant tot el cap de setmana.