Treballs amb il·lusió i dedicació als centres cívics

De l'11 al 27 de juny, tornen les Mostres de Treballs Artesanals

29 de Maig 2014
+
Alumnes del curs de pintura a Palou

El proper mes de juny els centres cívics acullen les Mostres de Treballs Artesanals. A Palou, de l’11 al 24 de juny; al Nord, del 12 al 26 de juny; a Jaume Oller, del 16 al 30 de juny; i finalment, a Can Bassa, del 17 al 27 de juny.

A cadascun dels centres es farà una inauguració on hi seran els propis alumnes, els veritables protagonistes, a les 19.30 h. En aquests espais s’hi podran veure els diferents treballs que els alumnes dels centres cívics han estat fent amb molta dedicació durant el curs 2013-2014: vitralls, decoració, patchwork, punt de creu, manualitats, costura, puntes de coixí, dibuix i pintura i pintura abstracta. Alumnes que donen exemple, donat que han decidit invertir el seu temps d’oci en activitats profitoses, ja sigui pel seu aprenentatge vital com pel seu benestar físic i mental. 

Les mostres es podran visitar en horari d’atenció al públic: de dilluns a dijous, de 16 a 21 h, i divendres de 17 a 21 h. 

Per a més informació, poseu-vos en contacte amb els centres per telèfon o a través del correu info@centrescivics.granollers.cat