Tast gastronòmic i mercat amb varietats locals a la plaça de la Porxada

L'activitat es farà d'11 a 14 hores i de 17 a 20 hores i comptarà amb demostració de cuina en directe a càrrec del Gremi d'Hostaleria del Vallès Oriental i Cuina VO. Els plats es podran tastar a migdia i a la tarda, amb preus des d'1 a 2,5 euros

13 de Novembre 2015
+
El cartell que promociona el tast gastronòmic i mercat
La plaça de la Porxada acollirà dissabte 21 de novembre un tast gastronòmic dins d'un mercat amb varietats locals que organitzen conjuntament l'Ajuntament de Granollers, el Consell Comarcal del Vallès Oriental i Banc de Llavors del Vallès Oriental. El mercat s'obrirà a les 11 del matí amb parades de productors de Palou, de productors adherits a la Xarxa Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona i dues cerveseres artesanes. 
 
A les 11.30 s'iniciarà una demostració de cuina en directe (show cooking) de tres tastets proposats pel Gremi d'Hostaleria del Vallès Oriental:
 
Arròs melós de conill i carxofes morades (David Vàzquez, Restaurant Denominació d’Origen)
Cap i pota de vedella amb samfaina i mongetes del ganxet (Julià Bellalta, Resturant El Portal vell &La Cruïlla)
Ous estrellats amb patata i botifarra negra (Miquel Sala, Sant Miquel Gastronòmic Restaurant)
 
A partir de les 12 h es vendran els tiquets per fer la degustació d'aquests tastets, en aquest cas tots a 2,5 euros. 
 
El mercat, que tancarà a les 14 hores, es tornarà a reprendre a les 5 la tarda i mitja hora més tard es repetirà la demostració de cuina en directe, a càrrec del col·lectiu Cuina VO, que agrupa cuiners i restaurants del Vallès Oriental que promouen les singularitats de la cuina vallesana, a partir dels productes locals i els productors artesans i de qualitat de la nostra comarca.
 
Els tastets seran:
Escudella de pagès barrejada (Andreu Fernández, Fonda Europa): 1,5 euros
Pollastre de Palou rostit (Carles Quesada, Can Major Restaurant): 2,5 euros
Quallada (Pau Gener, Vinòmic Restaurant): 1 euro
 
A partir de les 18 h es vendran els tiquets per degustar aquests tastets.
 
En aquesta activitat hi col·labora el Gremi d’Hostaleria del Vallès Oriental, Cuina VO, el suport de la Xarxa productes de la Terra de la Diputació de Barcelona i el Servei d’Ocupació de Catalunya, Departament d’Empresa i Ocupació, Fons Social Europeu.