Trànsit tallat al carrer de Navarra

Per obres, que han obligat a desviar-hi la circulació de vehicles, de manera temporal, com s'havia anunciat

27 de Febrer 2012

Des d'avui, dilluns 27 de febrer, està tallat al trànsit rodat el carrer de Navarra, entre els carrers de Barcelona i de Miquel Ricomà, a causa d'obres de renovació del clavegueram. Per aquest motiu, des d'aquest matí, s'ha canviat el sentit de circulació del carrer de Barcelona entre els carrers de Prat de la Riba i de Navarra. Si no sorgeix cap imprevist, la durada d'aquestes obres serà de 15 dies.

Adjuntem un plànol amb la localització del tall i del canvi de sentit necessaris per fer aquesta millora:

Plànol

                Disculpeu les molèsties que aquestes obres puguin ocasionar                        

 

Més de 50 m de claveguera nova

Amb la renovació de clavegueram prevista, s'han de resoldre els embussos puntuals que es produeixen al carrer de Navarra. El mal estat de la claveguera general soterrada entre els carrers de Barcelona i de Miquel Ricomà n'és la causa. Aquest problema ha afectat algun aparcament soterrani, tot i les reparacions que s'hi han fet.

A partir d'avui, es completarà el canvi d'aquesta claveguera, amb la substitució d'un tram de 54 m de conducció antiga per una altra de nova. Aquesta renovació s'afegirà als 12 m de claveguera que ja s'havien hagut de substituir l'any 2010, en el mateix tram.

L'empresa DRENATGES URBANS DEL BESÒS, SL, que gestiona el servei municipal de clavegueram, fa aquestes obres, amb un pressupost de més de 23.000 euros.