Sessió informativa del procés de participació ciutadana del Pla d’Implicació amb el Paisatge de Granollers

El proper dia 18 d’octubre a les 18 h tindrà lloc la sessió informativa per presentar el procés de participació ciutadana vinculat al “Pla d’Implicació amb el Paisatge de Granollers”.

16 de Octubre 2012

L’acte, que tindrà lloc a Can Jonch, Centre de Cultura per la Pau, estarà presidit per l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral, i el regidor d’Urbanisme, Jordi Terrades. A més, el programa comptarà amb la intervenció de dos experts reconeguts en matèria de paisatge com són Jaume Busquets, geògraf paisatgística, actualment tècnic del Servei de Plans i Programes del Departament de Territori i Sostenibilitat, i Joan Nogué,  director de l’Observatori del Paisatge de Catalunya i catedràtic de Geografia Humana de la Universitat de Girona, que ens situaran en el marc de la política i la intervenció paisatgística a Catalunya passant per les diferents escales en les que es duu a terme.

La jornada tindrà per objectiu explicar els objectius, la voluntat que es persegueix i la forma de participar en el Pla d’Implicació amb el Paisatge de Granollers, a més d’esdevenir un primer marc de debat al voltant del paisatge del municipi. Serà per tant un tret de sortida del procés on es convida a tota la ciutadania a participar i intervenir.

Per assistir només cal que envieu un correu electrònic a participacio@ajuntament.granollers.cat, indicant el vostre nom i telèfon o correu electrònic de contacte.