Serveis i agenda amb motiu de Tots Sants

Horaris especials del cementiri i del servei d'autobusos urbans de Granollers i principals celebracions de la castanyada programades a la ciutat

24 de Octubre 2011
+

Del 29 d'octubre a l'1 de novembre, el Cementiri Municipal de Granollers serà obert de 9 a 18 hores, un any més, per facilitar-hi l'accés amb motiu de la celebració de Tots Sants. Per tant, el proper cap de setmana i els pròxims dilluns i dimarts, l'horari serà l'habitual dels dies laborables.

Recordem que els dissabtes, el cementiri de la ciutat només és obert de 9 a 13 hores i, els diumenges i festius, d'11 a 13 hores.

Amb motiu de Tots Sants, també es modifica, com ja és habitual, l'horari del servei d'autobusos urbans, en aquesta ocasió, per als dies 29 i 30 d'octubre i 1 de novembre. N'adjuntem el detall de recorregut i freqüència.

Completem aquesta informació amb motiu de Tots Sants amb l'agenda de celebracions de la castanyada programades a Granollers aquest cap de setmana i, com marca la tradició, en la vigília d'aquesta data.

Aquestes són les confirmades hores d'ara:

29 d'octubre

  • 9 h. Plaça de Joan Oliver (Can Bassa). Celebració de la castanyada. Sortida al Montseny.

31 d'octubre

  • 18.30 h. Plaça de la Porxada. Castanyada i espectacle infantil.
  • 19 h. Plaça de Joan Oliver (Can Bassa), Centre Cívic Can Gili i Masia Tres Torres. Castanyada. En el cas de Tres Torres, a més, XII Festival de música i dansa.