Es tanquen les instal·lacions esportives a l'aire lliure a partir de les 17 hores d'avui dijous 29 de gener

En previsió de fortes ventades entre aquesta tarda i la matinada de demà divendres. El Parc Torras Villà també romandrà tancat

29 de Gener 2015

El Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT), dependent de la Generalitat, ha informat que la situació de major risc de ventades a la comarca del Vallès Oriental serà avui dijous entre les 6 de la tarda i les 8 del matí de demà divendres dia 30. 

Per aquest motiu s'adopten les mesures preventives següents:

-Aquesta tarda es tancaran les instal·lacions esportives a l'aire lliure (camps de futbol, pistes d'atletisme i pistes de petanca). Per tant, s'anul·len totes les activitats previstes.

-També s'anul·len els partits de futbol 7 previstos de les lligues de lleure que organitza l'Ajuntament de Granollers, i el partit de futbol de veterans que cada dijous es juga al camp de futbol del carrer de Girona.

-Les activitats esportives que es facin en pavellons es mantindran però caldrà fer-les amb les portes tancades per evitar ratxes sobtades de vent.

-També durant aquesta tarda romandrà tancat el Parc Torras Villà.

Consells per a la població 

S'aconsella a la població no agafar el cotxe per evitar possibles incidències que pugui haver en la via pública amb el vent. 

També s'aconsella recollir tendals, torretes de plantes i ornaments en els balcons per evitar que caiguin a la via pública.

Eviteu passar per llocs on hi hagi arbres propers, com ara parcs...

Mantingueu-vos informats a través dels mitjans de comunicació sobre l'evolució d'aquest episodi de vent.