Primera jornada del Fòrum de Col·laboració PublicoPrivada de Granollers

L'objectiu és desenvolupar polítiques públiques i noves fórmules de col·laboració

27 de Novembre 2012
+

Dimecres 28 de novembre tindrà lloc la primera jornada del Fòrum de Col·laboració PublicoPrivada de Granollers (Fòrum CPP Granollers). La inauguració anirà a càrrec de Miquel Valls, president de la Cambra de Comerç de Barcelona i Josep Mayoral, alcalde de Granollers.

El Fòrum, centrat en l'àmbit de col·laboració publicoprivada, ha organitzat diverses jornades de debat, amb experts destacats a nivell nacional i internacional, entre el sector públic i privat. L'objectiu és desenvolupar polítiques públiques que contribueixin a la reflexió, difusió i recerca de noves fórmules de col·laboració que complementin altres iniciatives que incentivin l'economia local.

L'inici de la primera jornada, a les 9.30 hores, es centrarà en la col·laboració publicoprivada en l'actualitat. El tema es desenvoluparà amb el primer debat “Perspectiva històrica i tendències en el nou entorn econòmic” a càrrec de Mònica Reig, directora associada del Programa Partners d'ESADE, Francesc Trillas, Research Fellow del Public-Private Sector Research Center d'IESE, i Carles Ramió, catedràtic de Ciència Política i de l'Administració UPF. El moderador serà el director del Fòrum CPP Granollers, Marcel Prunera.

A partir de les 12 del migdia, s'iniciarà la segona conferència de la jornada, sota el títol “Bones pràctiques de col·laboració publicoprivada a nivell local: Promoció econòmica i branding de ciutat” a càrrec de Mateu Hernández, Director General de Barcelona Global, i Josep Francí, Director de Delegacions de la Cambra de Comerç de Barcelona.

Les xerrades i debats es realitzaran a Can Muntanyola, Centre de Serveis a les Empreses, C. Camí del mig, 22 (Polígon Palou Nord). L'entrada a tots els actes de la jornada és lliure, tot i que hi ha places limitades. El formulari d'inscripcions s'haurà d'emplenar amb el nom, entitat, càrrec i correu electrònic de l'interessat. Per obtenir més informació es pot enviar un e-mail a: forumcppgranollers@ajuntament.granollers.cat