Primer tast gastronòmic i mostra de Productes de Palou

És l'oportunitat per conèixer els productors, els comerços i els restaurants de la comarca que estan apostant per oferir aquests aliments de proximitat i de qualitat.

11 de Novembre 2013
+

Dissabte dia 16 de novembre, a la tarda, tindrà lloc a la plaça de la Porxada el primer tast gastronòmic i mostra de Productes de Palou, organitzat per l'Ajuntament de Granollers i el Gremi d'Hostaleria del Vallès Oriental. La tarda s'iniciarà amb una xocolatada solidària, a benefici del Xiprer, a les 16.30 hores. A continuació diversos restaurants de la comarca posaran les seves habilitats culinàries al servei de tothom que en vulguin gaudir oferint una TAPA, 2 PLATS i un POSTRE en diferents possibles combinacions. Els restaurants i establiments  agremiats que participaran són COQUINARIA - EL COS –D.O. (DENOMINACIÓ D’ORIGEN) -  HOTEL MOLÍ DE LA TORRE- LA CRUÏLLA - L’ESPAI – OS GALEGOS – SANT MIQUEL GASTRONÒMIC- ORXATERIA LES OLLES – EL PARQUE – EL RACÓ i XOCOLATES GRANOLLERS. Entre les diferents tapes a degustar, una de les quals tindrà la mongeta del ganxet, de Palou, com a protagonista. Aquest tast gastronòmic estarà conduït per Ada Parellada. A més, hi haurà una mostra de llegums, llet, mel, verdures, etc. que es fan a Palou sota la marca Productes de Palou. És l'oportunitat per conèixer els productors, els comerços i els restaurants de la comarca que estan apostant per oferir aquests aliments de proximitat i de qualitat.