Els patrocinadors, comerços i empreses col·laboradores aporten uns 60.000 € a la Festa Major

35 empreses i 99 comerços implicats econòmicament amb la festa.

28 d'Agost 2012
+

L’aportació econòmica que fan patrocinadors, comerços i empreses col·laboradores amb la Festa Major de Blancs i Blaus de Granollers és d’uns 55.000 euros. En total 35 empreses patrocinen actes diversos com l’arrossada, el Concurs de Rajolers, els espectacles i els actes de competició. D’altra banda aquest any 99 comerços de la ciutat aporten 5.940 €, a través de la Recapta, la fórmula que disposen els comerços de la ciutat que volen col·laborar amb la Festa Major aportant 60 €. Aquests establiments es converteixen en punts d’informació de la festa. 21 d’aquests comerços, a més, col·laboren oferint productes que es dipositen a una panera. Els clients poden omplir una butlleta amb les seves dades i participar en el sorteig d’aquesta panera. La persona guanyadora es donarà a conèixer durant el Veredicte de Festa Major, diumenge 2 de setembre. En aquest mateix acte també es coneixerà el comerç guanyador del concurs d’aparadors, que enguany té una participació de 21 establiments.

Acte públic d'agraïment als patrocinadors

Com cada any a La Troca, Centre de Cultura Popular i Tradicional, s'ha fet l'acte institucional de signatura de convenis amb les empreses patrocinadores. Un acte que reuneix els patrocinadors i que serveix per agrair públicament les aportacions econòmiques que contribueixen a fer la Festa Major. Durant l'acte, i enguany, per primera vegada, la fotografia de tots els patrocinadors s'ha fet fent pinya a un castell protagonitzat pels Xics de Granollers. Una instantània que simbolitza la suma de forces.

Ramon Aumedes, autor del regal de Festa Major

En acabar l'acte l'alcalde de Granollers, Josep Mayoral, i la regidora de Cultura, Alba Barnusell, han obsequiat als patrocinadors amb la litografia de Festa Major 2012 , obra de l’escultor Ramon Aumedes que ha creat l’obsequi que la Comissió de Festa Major de Granollers ha triat per enguany. L’artista ha fet una obra que defineix així: “amb un fons de colors, cada serigrafia es personalitza amb una intervenció diferent. Com la festa major, amb un fil conductor únic en que cada acte es respira una personalitat pròpia.” L'escultor Ramon Aumedes té el Taller Sarandaca, amb seu a Roca Umbert Fàbrica de les Arts i des de l’any 1984 compagina l'escultura amb la construcció de gegants, dracs, capgrossos i peces de grans dimensions.