Obres a la travessia Lledoner i en un tram de vorera del carrer del Camp de les Moreres

Les dues actuacions s'inicien dimarts 25 de juny

21 de Juny 2013

Dimarts dia 25 de juny comencen dues noves obres: la conversió en plataforma única de la travessia del Lledoner i l'adequació de la vorera sud del carrer del Camp de les Moreres, entre el carrer de Lluís Companys i el Lluís Millet.

Les obres de la travessia del Lledoner s'iniciaran en el tram comprès entre el Racó del Magraner, a tocar del camí Romà, fins al carrer de Joan Prim i s'han adjudicat per 45.636,54 euros. Els treballs continuaran després en el tram entre el carrer de Joan Prim, on es farà un pas remuntable per reduir la velocitat del trànsit, i el carrer de Corró. El projecte preveu convertir l'actual carrer en una plataforma única, és a dir, sense voreres i el paviment a un sol nivell. Es preveu que l'actuació estigui enllestida en dos mesos.

L'objectiu principal de les obres a la vorera sud del carrer del Camp de les Moreres, entre el carrer de Lluís Companys i de Lluís Millet, és renovar els paviments existents per deixar un espai més adequat per a l'ús del vianant, ordenant i millorant la convivència entre l'arbrat i els nous paviments, amb uns parterres més amplis per a aquest arbrat, per evitar que es produeixin esquerdes i aixecaments del paviment. El pressupost d'aquesta actuació és de 33.565,78 euros i la durada prevista dels treballs és d'un mes.