Oberta la inscripció al concurs de comparses de Carnaval

Els grups podran apuntar-s'hi fins al 4 de febrer a l'Oficina d'Atenció Ciutadana o a l'Oficina Virtual d'Atenció Ciutadana

09 de Gener 2015
+
Guanyadors del concurs de l'any passat

Diumenge 15 de febrer torna a Granollers la festa més esbojarrada de l'any: el Carnaval. Els grups interessats a participar al concurs de comparses d'enguany ja poden apuntar-se a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament (al carrer Sant Josep núm. 7, planta baixa) o a través de l'Oficina Virtual d'Atenció Ciutadana amb el certificat digital (DNI electrònic o certificats digitals admesos per l'Ajuntament de Granollers). El termini per formalitzar la inscripció acaba dimecres 4 de febrer. 

Poden participar en el concurs grups formats per més de 15 persones, que poden anar acompanyats de vehicles d'una llargada màxima d'11 metres. Les comparses que no s’hagin inscrit al concurs dins el termini assenyalat, no podran optar a cap premi, tot i que podran participar col·locant-se al final de la rua. 

Els premis seran de 600 € per a la millor comparsa amb carrossa o vehicle guarnit, per a la comparsa més crítica, per a la millor AMPA de Granollers i per a la millor coreografia en moviment durant el recorregut de la rua; i de 295 € per a la millor comparsa local i la millor comparsa creativa i original. El jurat, a més, es reserva la possibilitat d'atorgar dos accèssits dotats amb 200 € cadascun valorant l'esforç en l'elaboració de les comparses. El veredicte i el nom de les comparses guanyadores es donaran a conèixer un cop finalitzi la rua, el mateix 15 de febrer. 

L'any passat, la cercavila va tenir una participació de dues mil persones i hi van desfilar un total de 25 comparses. 

Per a més informació:
www.granollers.cat/carnaval
o també es pot contactar amb el Servei de Cultura de l'Ajuntament, al carrer del Portalet núm. 4, 5è pis, o per via telefònica al 93 842 66 83.