Obert el concurs del disseny de la samarreta pel Dia Mundial de la Salut Mental

El termini per presentar les propostes acaba el 22 de juny

16 d'Abril 2018
+
Samarreta guanyadora del concurs del 2017

Amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental que se celebra a l'octubre, la Taula de Salut Mental de Granollers convoca una nova edició del concurs de disseny de samarretes. Aquesta iniciativa té com a objectiu fomentar la creativitat i la imaginació i sensibilitzar la població sobre la malaltia mental, un trastorn que pateix, ha patit o patirà una de cada quatre persones a tot el món. El Dia Mundial de la Salut Mental vol fer reflexionar al voltant de la realitat de qui pateix un trastorn i donar la veu al col·lectiu afectat, per aconseguir desmuntar estereotips i falses creences.

El disseny escollit s'estamparà en una samarreta que rebran els participants de la caminada popular que es farà el dia 7 d'octubre, amb sortida i arribada al parc de Torras Villà. El termini per presentar-se al concurs, obert a majors de 16 anys, acaba el 22 de juny i les propostes s’han de fer arribar a l'adreça: samarretacaminadasalutmental@gmail.com. El disseny que es presenti ha de ser inèdit i incorporar la frase “Caminada per la Salut Mental Granollers 2018”

El jurat estarà format per representants del Centre de Salut Mental Benito Menni, l’Ajuntament de Granollers, Intress, la Fundació Lar i l’associació Activament. El premi consistirà en l'estampació del disseny escollit i una dotació en metàl·lic de 100 €. El veredicte es donarà a conèixer el mateix 7 d'octubre en el marc de la caminada.