Obert al trànsit el tram industrial del carrer de Lluís Companys

Després de dos mesos d'obres en què s'ha fet una nova urbanització del carrer i voreres més amples

27 de Juny 2014
+
El nou aspecte del tram industrial del carrer de Lluís Companys
Ja està obert al trànsit el tram del carrer de Lluís Companys, entre l'avinguda Europa i la ronda Sud, que ha estat en obres durant dos mesos.
 
Els treballs, que ha portat a terme Abolafio Construccions, SL, es van iniciar el dia 22 d'abril i han consistit en la renovació del paviment de les voreres, col·locació d'enllumenat, amb llums led i plantació d'arbrat. 
 
Pel que fa al subsòl, s'ha renovat un tram d'uns 62 metres del col·lector de sanejament existent i també s'han col·locaran nous embornals. Quant a la calçada, s'ha asfaltat tot el vial amb una capa asfàltica de rodament i s'han habilitat dos nous passos de vianants, un a cada extrem del carrer. 
 
Aquest tram del carrer de Lluís Companys tenia, abans de les obres, les voreres amb el paviment força deteriorat ja que en diverses zones les arrels dels arbres l'havien aixecat, igual que els guals d'entrada a les empreses que també es trobaven en mal estat.
 
En la visita que aquest matí ha fet l'alcalde Josep Mayoral amb el regidor d'Obres i Projectes, Albert Camps i diversos representants de les empreses de la zona, l'alcalde ha explicat que "aquest carrer és ara un espai molt més agradable amb les voreres més amples i arbres més adequats perquè no les aixequin".