Nit audiovisual i actuació del Circ Pànic, propostes per a aquest divendres a l'Obert x Vacances de Roca Umbert

Una dotzena de professionals mostraran les seves cintes en la segona edició de la Mostra de Creació Audiovisual Contemporània del Vallès Oriental

13 de Juliol 2011
+

Demà passat divendres, 15 de juliol, la programació Obert x Vacances fa una doble proposta: una nit audiovisual i l'espectacle del Circ Pànic "L'home que perdia els botons".

A les deu del vespre, començarà davant de l'Espai d'Arts de Roca Umbert Fàbrica de les Arts la 2a Mostra de Creació Audiovisual Contemporània del Vallès Oriental, amb la projecció de deu vídeos realitzats per diferents professionals de Granollers i la comarca. Al llarg de mitja hora, els assistents gaudiran d'unes cintes que reflecteixen la vocació i creativitat personal dels seus autors i autores. Els participants en aquesta edició de la mostra, organitzada amb el suport del CIDAG -Centre d'Investigació i Distribució Audiovisual de Granollers, són: Arian Botey, Jordi Clusella, Boris Zapata Films, Marina Estopiñan, Prisma Films, Vicenç Viaplana, Gerard Franc, Jordi Ribó,Oriol Casas, Marcos Ruiz i Jordi Vidal.

Cap a dos quarts d'onze, començarà la proposta de circ, amb l'espectacle "L'home que perdia els botons". La companyia Circ Pànic presenta un muntatge de carrer per a tots els públics, amb tècniques innovadores en la utilització del màstil, un element que esdevé un personatge més de la història. L'acció aèria, la interacció amb el públic i la comicitat són alguns dels elements presents en L'home que perdia els botons, un espectacle de gran força poètica amb el qual aquesta companyia renova el seu llenguatge artístic.