Neix el projecte Voluntariat Educatiu

29 de Novembre 2012
+

Amb la voluntat de defensar, mantenir i millorar tot el nostre potencial educatiu el Consell Escolar Municipal inspirat en el Projecte Educatiu de Granollers (PEG), ha impulsat un programa de Voluntariat Educatiu a la ciutat.
Tothom que ho desitgi pot sumar-se al projecte i convertir-se en voluntari educatiu. Els voluntaris i voluntàries podran col·laborar en activitats diverses com: estudi assistit, acompanyament a sortides i visites, padrins de lectura, suport a P-3 a l'inici de curs, alfabetització digital, voluntariat lingüístic, atenció a alumnes nouvinguts, ajut a la biblioteca escolar, suport informàtic, renovació de llibres per als projectes de reutilització, cooperació en el manteniment i moltes activitats més.
El passat 12 de setembre, a la plaça de la Porxada, es va fer públic el manifest “El valor de l'educació” que havia estat aprovat pel Consell Escolar Municipal de Granollers. Aquest document va ser l'inici d'una sèrie d'actes reivindicatius i d'accions per defensar la qualitat i millora de l'educació en el nostre municipi. Ara es posa en marxa un projecte de voluntariat a Granollers, tenint en compte que l'educació és un projecte compartit per tota la ciutadania i es contribueix a assegurar un futur millor per a la nostra societat.
El proper dijous 13 de desembre, a les 19 h, a la sala d'actes del Museu de Granollers es durà a terme un acte d'adhesió al manifest “El valor de l’educació” i s'iniciarà el programa de Voluntariat Educatiu, que va adreçat a totes aquelles persones que desitgin participar d'aquesta proposta.