Més de 700 nens i nenes participen als tallers infantils de Roca Umbert

Aquest mes, la Fàbrica de les Arts ha organitzat diverses activitats per als participants en els casals d'estiu

19 de Juliol 2011
+

Més de 700 nens i nenes d'entre 3 i 11 anys inscrits a diferents casals d'estiu de la ciutat han participat als tallers infantils organitzats per Roca Umbert en els àmbits de les arts visuals, la cultura popular, els jocs, el circ i el cinema.

Els participants als casals municipals de les escoles Ferrer i Guàrdia, Mestres Montaña, Montserrat Montero i Salvador Espriu, i de l'Escola Pia, el Club Natació Granollers i l'Esplai Guai de Palou han pres part en alguna de les activitats, al llarg del mes de juliol.

En els tallers, d'una hora de durada, els nens i nenes han pogut des de conèixer la tècnica dels malabars, a descobrir l'artista japonès Takashi Murakami, fer una visita teatralitzada pel passat i el futur de Roca Umbert (a càrrec dels alumnes de l'especialitat d'animació turística de la Casa d'Oficis), saber més coses sobre la cultura popular i els jocs tradicionals, i veure pel·lícules d'animació, com "El valent Desperaux", "Kirikú i la bruixa", o "Història d'una gavina". 

Aquesta setmana, les activitats previstes són, avui dimarts, 19 de juliol, visites guiades a la Troca, el Centre de Cultura Popular i Tradicional, de 10 a 12 del matí; i dues sessions de cinema a la sala d'actes de la Biblioteca. I demà dimecres, a partir d'un quart de 10 del matí, hi haurà tallers d'arts visuals a l'Espai d'Arts, visites a la Troca i cinema.