Més de 3.500 participants a la Granollers Cup

27 de Juny 2012
+

Del 27 de juny a l'1 de juliol, arriba la Granollers Cup, el torneig d’handbol base més important del sud d’Europa. Enguany 255 equips de 18 països participaran a la Cup. Més de 3.500 joves esportistes d'arreu del món es donaran cita a Granollers per disputar 806 partits de totes les categories. La fórmula de l'èxit d'aquest torneig rau en la combinació d'esport, oci i intercanvi cultural.
La 14a edició de la Granollers Cup bat rècords de participació i consolida el seu potencial organitzatiu. El Club Balonmano Granollers ho té tot a punt per acollir la Cup. La inauguració serà dimecres 27 de juny a les 18.30 h a la plaça de la Porxada.
Els partits d’handbol es disputaran a les instal·lacions esportives de Granollers i al Pavelló de les Franqueses. En total hi ha 165 equips masculins i 255 de femenins dels següents països: Noruega, Suècia, Rússia, Portugal, Canada, Txèquia, Argentina, Corea, Illles Feroe, Bèlgica, Àustria, Australia, Cameroon, Alemania, Eslovènia, Islàndia, Bòsnia i Espanya.